Genåbning på vej

Kære alle

Der er forår i luften, og der er genåbning på vej. Vi glæder os sådan til at kunne åbne igen, men lige nu kan vi endnu ikke sætte en dato på hvornår, da genåbningsplanen først forventes udspecificeret om nogen tid.

Yoga i haven
I princippet må vi godt undervise yoga udendørs nu, men vi synes lige, at det skal blive en anelse varmere, inden vi åbner for yoga i haven. Realistisk set bliver det nok først i slutningen af april/starten af maj afhængigt af vejret. Vi skriver ud igen, når vi når lidt tættere på.

Yoga i kælderen
Når vi åbner igen, bliver det helt klart med hovedvægten på yoga i haven. Dels forventer vi yderligere stramninger af kvadratmeterkravene indendørs, dels var det så hyggeligt at være i haven sidste år. Men det ville jo være rart, om vi kunne være i kælderen, når vejret er for koldt/vådt til at være ude, så vi ikke er nødt til at aflyse. Men det må tiden vise. Lige nu kender vi hverken dato eller krav til åbning for indendørsyoga.

Klippekort
Når vi ved lidt mere præcist, hvornår vi åbner igen, forlænger vi alle klippekort, der var gyldige på nedlukningstidspunktet med den tabte periode.

Med ønsket om en dejlig påske til jer alle

Pia & Karen