Priser

Til de almindelige klasser for voksne skal du enten bruge klippekort eller månedskort. Kortene kan købes online (når du er logget ind), under menupunktet Skema, med et kreditkort - eller du kan indbetale beløbet via MobilePay på nr. 72883 eller via bankoverførsel til konto 3409-11814735 (husk at anføre dit brugernavn = din emailadresse + hvad du gerne vil købe).

Har du købt klippekort online, er de automatisk aktive med det samme og ligger på din konto i bookingsystemet, så du straks kan booke dig ind på en time. Har du overført penge via MobilePay eller bankoverførsel, går der lidt tid, før dit kort bliver oprettet på din konto i bookingsystemet - især ved bankoverførsel. Send evt. en sms til tlf. 93860603, hvis du har betalt via bankoverførsel, og det haster med at få oprettet kortet.

Klippekort og månedskort kan ikke bruges til at betale for forløb og workshops, de betales pt. særskilt via MobilePay eller bankoverførsel - du får betalingsinstruktioner ved tilmelding.

Bemærk, at gyldigheden på klippekort og månedskort er fra købsdatoen, ikke den dato kortet tages i brug.

Introkort 3 klip (3 klasser)
Kan kun købes én gang pr. elev
Gyldigt i 6 måneder
kr. 200,-


1 klip (1 klasse)
Gyldigt i 6 måneder
kr. 120,-

5 klip (5 klasser)
Gyldigt i 6 måneder
kr. 500,-

10 klip (10 klasser)
Gyldigt i 12 måneder
kr. 900,-

Månedskort
Ubegrænset yoga i en måned (fra købstidspunkt). Med et månedskort kan du deltage i alle de yogaklasser, du har tid og lyst til.
kr. 600,-