Priser

Sommerferie

Som det ses af vores skema, holder vi sommerlukket i tre uger (31, 32 og 33) og er tilbage igen mandag d. 22. august.

Du kan stadig købe klippekort mv. via hjemmesiden, mens vi holder sommerlukket, men betaler du med MobilePay, skal du være opmærksom på, at der godt kan gå adskillige dage, inden vi sætter dine klip ind på din profil, da vi ikke holder kontoret og telefonen bemandet i den periode. Send en mail, hvis det er vigtigt.


Til de almindelige klasser for voksne skal du bruge et gyldigt klippekort. Kortene kan købes online (når du er logget ind), under menupunktet Skema, med et kreditkort - eller du kan indbetale beløbet via MobilePay på nr. 72883 eller via bankoverførsel til konto 3409-11814735 (husk at anføre dit brugernavn = din emailadresse + hvad du gerne vil købe).

Har du købt klippekort online, er det automatisk aktivt med det samme og ligger på din konto i bookingsystemet, så du straks kan booke dig ind på en time. Har du overført penge via MobilePay eller bankoverførsel, går der lidt tid, før dit kort bliver oprettet på din konto i bookingsystemet - især ved bankoverførsel. Send evt. en mail eller en sms til tlf. 93860603, hvis du har betalt via bankoverførsel, og det haster med at få oprettet kortet.

Klippekort kan ikke bruges til at betale for forløb og workshops, de betales pt. særskilt via MobilePay eller bankoverførsel - du får betalingsinstruktioner ved tilmelding.

Bemærk, at gyldigheden på klippekort regnes fra købsdatoen, ikke den dato kortet tages i brug.

Introkort 3 klip (3 klasser)
Kan kun købes én gang pr. elev
Gyldigt i 6 måneder
kr. 200,-


1 klip (1 klasse)
Gyldigt i 6 måneder
kr. 120,-

5 klip (5 klasser)
Gyldigt i 6 måneder
kr. 500,-

10 klip (10 klasser)
Gyldigt i 6 måneder
kr. 900,-