Efterårsnyt fra Underground Yoga

Bemærk:

Læs mere om Covid-19: udstyr, forholdsregler og retningslinjer her.

Slut med yoga i haven
Det er blevet efterår, og i haven falder duggen nu for tidligt om aftenen og bliver liggende for længe om morgenen, så vi rykker al undervisning ind igen.

Da der desværre stadig kun er plads til 5 + underviser i salen kan du opleve, at det kan være svært at få plads på et hold. Det beklager vi, men det kan ikke være anderledes, så længe Covid-19 hærger. Book gerne i god tid og skriv dig endelig på venteliste, så du kan få en plads ved afbud - og så vi kan se, hvilke klasser der er mest efterspurgt.

Gang i (nogle af) redskaberne igen
Til gengæld betyder det begrænsede antal pladser, at vi har redskaber nok til, at vi igen kan begynde at bruge nogle af dem (især de uldne måtter, tæpper, puder, bælter) i undervisningen. De vil så indgå i et rotationsskema, hvor de kommer i karantæne nogle dage inden næste klasse.

Så fremover kan du godt lade badekåbebæltet blive hjemme, og skal du til en af de rolige klasser, Blid Yoga eller Yinmind Yoga, behøver du heller ikke at tage din egen måtte med, da vi designer disse klasser til de uldne måtter med tæpper over. Der vil være et begrænset antal tæpper til rådighed, så måske vil det stadig være en god ide at have dit eget tæppe med til afspændingen - og en øjenpude eller et tørklæde, hvis du vil have noget til at dække øjnene.

Skal du til Hatha yoga eller Hatha flow, hvor du skal kunne stå fast, skal du stadig have egen måtte med.

Hatha flow er tilbage
Fra d. 14/9 er der igen Hatha Flow på programmet mandag aften fra 17:30 til 19:00.

Husk
Og så lad os lige genopfriske forholdsreglerne, så vi alle kan få en god efterårssæson:

  • Du skal ikke komme til yoga, hvis du har symptomer på Covid-19 (hosten, feber, vejrtrækningsproblemer) eller har været udsat for smitte.
  • Du skal spritte dine hænder af, straks du ankommer og inden du går ned i salen. Der vil være håndsprit i entreen, på toilettet og i salen.
  • Gå straks ned i salen og indtag din plads, så der ikke bliver trængsel i entreen.
  • Medbring så få personlige ejendele som muligt for at minimere smittefaren, tag dem med ned i salen og hold dem samlet, gerne i én pose/taske, der placeres ved gitteret til trappen.

Vi glæder os til at se jer!