Ventelister, nye frister og kontakt

kalender

Lidt om ventelister, nye frister for til- og afmelding og hvordan du bedst kommer i kontakt med os.

Ventelister:
Er dit yndlingshold fuldt booket, kan du ved tilmelding vælge at blive skrevet på venteliste – så får du automatisk plads på holdet, hvis der skulle blive en ledig plads indtil 4 timer før start. Hvis det sker, vil bookingsystemet sende dig en lidt kryptisk besked om, at din tilmelding er ’blevet placeret’ - det betyder, at du har fået plads på holdet. Beskeden bliver sendt til din e-mail, så husk at holde øje med din mail, hvis du har skrevet dig på venteliste.

Frist for til- og afmelding:
Vi vil genre prøve, om vi kan være lidt mere fleksible vedr. tidsfristerne for til- og afmelding til holdene. Det betyder, at du nu kan booke plads indtil 4 timer før start – og på samme vis melde fra indtil 4 timer før start.

Kontakt:
Hvis du skal i kontakt med os – f.eks. fordi du gerne vil med på et hold eller bliver nødt til at melde fra senere end de 4 timer før start – så er det altid bedst at sende os en mail. Vi arbejder begge ved siden af yogaundervisningen og ser ofte først telefonbeskeder kort før undervisningen starter, mens vi bedre har mulighed for at checke mailen i en pause i løbet af dagen eller tidligt om morgenen. Skriv til post@undergroundyoga.dk eller brug kontaktformularen her på hjemmesiden. Hvis du gerne vil have svar fra os på din telefon, bedes du skrive dit telefonnummer i beskeden – det gør det lidt nemmere for os.