Om Underground Yoga

Underground Yoga er et lille og hyggeligt yogastudie, der ligger fem minutters gang fra Allerød station.
I foråret 2016 startede vi - Pia og Karen - Underground Yoga i Pias kælder ud fra ønsket om at skabe en lille lokal oase, hvor vi kan formidle vores glæde ved og interesse for yogaen og dens fantastiske virkning.
Vi vil gerne servere yoga med hjerte og omsorg, og har derfor fra starten lagt vægt på at skabe et sted, hvor der både er plads til latter, leg og udfoldelse, og tid til ro, intimitet og fordybelse.
Holdene er små, og der er hjælpemidler til fri afbenyttelse, så alle kan være med. Vi har åbne hold, hvor du til enhver tid kan booke en ledig plads og vi afholder jævnligt workshops, hvor vi går mere i dybden med forskellige emner.
Vi tilbyder også privatundervisning.
Pia og Karen

Karen Bisgaard

Yoga er mit ultimative redskab til at grounde mig selv i mit daglige arbejde som terapeut og holde balancen og åbenheden i mit liv intakt. I 2015 tog jeg min grunduddannelse som yogalærer fra Hamsa Yoga Studie (Simon Krohn, Soham Johanson) og har siden suppleret med efteruddannelser, workshops og kurser, bl.a.

  • Restorativ yoga (Soham Johanson, Ditte Bykærholm Nielsen)
  • Yogateknik, Yogafilosofi, Yoga og åndedrættet, Yoga og sindet (Simon Krohn)
  • Yoga kommer indefra (Birgitte Gorm Hansen)
  • Fascial Flow (Pernille Sophia Bach)
  • Myofascial Release og Yin Yoga (Trine Hedegaard)

Jeg har en forkærlighed for de meditative yogaflows - meditation i bevægelse, hvor vi undersøger sammenhængen mellem kroppen, sindet og bevidstheden på en legende måde. Jeg underviser både styrkende og helt blide, sansende klasser. Begge dele indgår i min egen praksis og har hjulpet mig gennem perioder med både stress og fysiske problemer.


Pia Kruuse

Yoga er godt for både sjælen, sindet og kroppen og jeg elsker yogaens mangfoldighed.

Jeg er certificeret i Hatha og Vinyasa yoga (200 timer), Yin-yoga og mindfulness (100 timer), Restorativ yoga (50 timer) og har desuden deltaget på mange workshops og intensive kurser.
Jeg tager stadig på relevante kurser og workshops for at dygtiggøre mig og for at hente inspiration til min egen undervisning.

Jeg har mere end 1200 timers undervisnings erfaring og min undervisning er varieret, uhøjtidelig og med humor, men med klare instruktioner, hvor stillingerne gradvist opbygges, så alle kan være med.