Om Underground Yoga

HUSK ALTID CORONA-PAS

Undervisningen foregår pt. i haven, når vejrforholdene tillader det. Du skal selv have måtte og evt. andet udstyr med (du kan låne af os, om nødvendigt) og sørge for at klæde dig efter vejret.

Bliver det for koldt/vådt/blæsende, rykker vi ind, og så SKAL du kunne fremvise gyldigt corona-pas. Vi anbefaler derfor, at du altid sørger for at have et gyldigt corona-pas med til yoga.

Du kan læse mere om udstyr, forholdsregler og retningslinjer her og her.

Du booker en klasse som du plejer under Skema.

Underground Yoga er et lille og hyggeligt yogastudie, der ligger fem minutters gang fra Allerød station.
I foråret 2016 startede vi - Pia og Karen - Underground Yoga i Pias kælder ud fra ønsket om at skabe en lille lokal oase, hvor vi kan formidle vores glæde ved og interesse for yogaen og dens fantastiske virkning.
Vi vil gerne servere yoga med hjerte og omsorg, og har derfor fra starten lagt vægt på at skabe et sted, hvor der både er plads til latter, leg og udfoldelse, og tid til ro, intimitet og fordybelse.
Holdene er små, og der er hjælpemidler til fri afbenyttelse, så alle kan være med. Vi har åbne hold, hvor du til enhver tid kan booke en ledig plads og vi afholder jævnligt workshops, hvor vi går mere i dybden med forskellige emner.
Vi tilbyder også privatundervisning.
Pia og Karen

Karen Bisgaard

Jeg er uddannet yogalærer og restorativ yogalærer fra Hamsa Yoga Studie 2015 - en drøm, der havde været mere end 20 år undervejs. Det startede med aftenskoleyoga i en gymnastiksal og i de følgende år blev yoga en del af mit liv i varierende grad, med skiftende lærere eller blot egenpraksis i perioder.

I 2008 startede jeg til Iyengar yoga, og så blev det for alvor seriøst med yogaen - og med drømmen om at blive yogalærer. Jeg valgte at tage min grunduddannelse hos Hamsa Yoga Studie og har siden suppleret den med efteruddannelser, workshops og kurser med bl.a. Simon Krohn, Birgitte Gorm Hansen, Ditte Bykærholm Nielsen, Barbra Noh, Soham Johansen, Bobby Clennell og flere andre.

Jeg har en forkærlighed for de meditative yogaflows - meditation i bevægelse, hvor vi undersøger sammenhængen mellem kroppen, sindet og bevidstheden på en legende måde. Jeg underviser både sveddryppende og udfordrende klasser og helt blide, sansende klasser. Begge dele indgår i min egen praksis og har hjulpet mig gennem perioder med både stress og fysiske problemer. Yoga er mit ultimative redskab til at grounde mig selv og holde balancen og åbenheden i mit liv intakt.

I mit daglige arbejde som terapeut møder jeg mange mennesker med store og små skavanker, der i mange tilfælde ville kunne undgås eller mildnes med helt almindelige yogaøvelser eller med restorativ yoga, og det har skærpet min interesse for yogaterapeutik - hvordan vi kan bruge yogaen som terapeutisk redskab.

Selvom jeg elsker at nørde med anatomi og alignment, går jeg mere op i hvordan yogaen føles indeni, end i hvordan den ser ud udenpå, bl.a. ud fra et princip om Ahimsa - dvs. 'ikke-vold': Yoga skal ikke gøre ondt, og du skal ikke kæmpe i stillingerne. Med yoga kan du lære dig selv at kende indefra, åbne for en intimitet, et venskab med dig selv, dit sind og din krop.


Pia Kruuse

I foråret 2011 begyndte jeg til Iyengar yoga, en yoga form, hvor alignment er i fokus – og blev ret hurtig klar over at jeg ville mere end at gå til yoga et par gange om ugen. I februar 2012 tog jeg de første spæde skridt og blev certificeret som Bright Yogis børneyoga-lærer.

I sommeren 2013 blev jeg certificeret 200 timers Hatha og Vinyasa Flow yogalærer fra LagoCph og fik under uddannelsesforløbet øjnene op for yogaens mangfoldighed.
Jeg har siden suppleret med 50 timers Restorativ yoga uddannelse hos Hamsa Yoga Studio samt Yinmind instruktør uddannelse - 100 timers uddannelse i Yin yoga og mindfulness hos Yoga Vesterbro.

Siden juli 2014 har jeg undervist i Hatha yoga, Vinyasa Flow samt afholdt workshops i Fitness World og i marts 2016 åbnede Karen og jeg Underground Yoga.

Siden 2011 har jeg deltaget på et hav af workshops og intensive kurser med bl.a. Simon Krohn, Yvonne Hansen, Birgitte Gorm Hansen, Theresa Rowland, Bobby Clennell og flere andre.
Jeg tager stadig på relevante kurser og workshops for at dygtiggøre mig og for at hente inspiration til min egen undervisning.

Jo ældre jeg bliver, des mere skal min krop plejes og passes og i mit daglige travle arbejde som klinikassistent, hvor der er mange skæve og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, hjælper yogaen til at forebygge og afhjælpe fysiske smerter og stress. Det store udbytte og den glæde, jeg får ved at dyrke yoga, vil jeg gerne dele ud af til andre og vise, hvilken dejlig fornemmelse yoga giver i både krop og sind.

Min undervisning er varieret, uhøjtidelig og med humor, men med klare instruktioner, hvor stillingerne gradvist opbygges, så alle kan være med.