Praktisk info

Sommerferie

Som det ses af vores skema, holder vi sommerlukket i tre uger (31, 32 og 33) og er tilbage igen mandag d. 22. august.

Du kan stadig købe klippekort mv. via hjemmesiden, mens vi holder sommerlukket, men betaler du med MobilePay, skal du være opmærksom på, at der godt kan gå adskillige dage, inden vi sætter dine klip ind på din profil, da vi ikke holder kontoret og telefonen bemandet i den periode. Send en mail, hvis det er vigtigt.


Bemærk:

Frem til 1. september forgår undervisningen som udgangspunkt i haven, og du skal selv have måtte og evt. andet udstyr med og sørge for at klæde dig efter vejret. Bliver vejret for dårligt, rykker vi naturligvis indenfor.

Læs mere om Yoga i haven her.

Vi følger myndighedernes udmeldinger omkring COVID-19 retningslinjer tæt. Er der ændringer i forhold til din færden hos os, vil du få direkte besked via vores nyhedsbrev - men KUN hvis du er tilmeldt. Det gør du her.

Særlige forholdsregler i forbindelse med Covid-19:

  • Du skal ikke komme til yoga, hvis du har symptomer på Covid-19 (hosten, feber, vejrtrækningsproblemer) eller har været udsat for smitte.
  • Du skal spritte dine hænder af, straks du ankommer og inden du går ned i salen. Der vil være håndsprit i entreen, på toilettet og i salen.
  • Gå straks ned i salen og indtag din plads, så der ikke bliver trængsel i entreen.
  • Medbring så få personlige ejendele som muligt, tag dem med ned i salen og hold dem samlet, gerne i én pose/taske.

Døren åbnes 15 min. før hver yogatimes start og låses igen umiddelbart før timen. For at undgå forstyrrelser bedes du komme til tiden, og senest fem minutter før.

Hvis du kommer for sent eller ikke møder op til en booket time, refunderes dit klip ikke.

Da vi ikke har alverden af plads indenfor, er der ikke mulighed for "drop-in". For at deltage, skal du have booket din yogatime i senest 4 timer i forvejen. Det gør du ved at 1) oprette en profil under fanebladet Skema, 2) købe et klippekort og 3) booke dig ind på en time i skemaet. Har du ikke mulighed for eller lyst til at betale med kreditkort, kan du også betale med MobilePay eller via bankoverførsel. Se under Priser. Husk at oprette en profil først, så vi kan sætte dine klip ind på den.

Vi har yogamåtter, tæpper og andet udstyr, som du frit kan benytte. Dog ser vi meget gerne, at du har dit eget lille håndklæde eller tæppe med til at lægge under ansigtet, når vi ligger på maven og lignende. Er du mest tryg ved at bruge dine egne redskaber, er du selvfølgelig også velkommen til at tage disse med.

Yoga udøves bedst i løstsiddende eller blødt træningstøj og bare tæer. Hav gerne en varm trøje og sokker med til afspændingen. Kom omklædt - der er pt. ikke plads til omklædning.

Du skal kun melde dig til timer, hvor du ved, at du kan være med på fra start til slut, da det kan være forstyrrende, hvis en elev går midt i timen eller under afspændingen.

Spis helst ikke et stort måltid lige før yoga.

Tag altid skoene af, før du går ned i salen. Du kan trygt lade dit overtøj hænge i entreen - vi låser døren, når timen starter.

Der er toilet i entreen.

God fornøjelse!