Praktisk info

Hurra!
Der er forår i luften og genåbning på vej. Vi kan endnu ikke sætte en dato på, da genåbningsplanen først forventes udspecificeret om nogen tid, og selv om vi i princippet godt må undervise yoga udendørs nu, synes vi lige, at det skal blive en anelse varmere. Realistisk set bliver det nok først i slut april/start maj. Læs mere i vores seneste nyhedsbrev.

Vi følger myndighedernes udmeldinger omkring COVID-19 retningslinjer tæt. Er der ændringer i forhold til din færden hos os, vil du få direkte besked via vores nyhedsbrev - men KUN hvis du er tilmeldt. Det gør du her.

Særlige forholdsregler i forbindelse med Covid-19:

  • Du skal ikke komme til yoga, hvis du har symptomer på Covid-19 (hosten, feber, vejrtrækningsproblemer) eller har været udsat for smitte.
  • Du skal spritte dine hænder af, straks du ankommer og inden du går ned i salen. Der vil være håndsprit i entreen, på toilettet og i salen.
  • Gå straks ned i salen og indtag din plads, så der ikke bliver trængsel i entreen.
  • Medbring så få personlige ejendele som muligt for at minimere smittefaren, tag dem med ned i salen og hold dem samlet, gerne i én pose/taske, der placeres ved gitteret til trappen.

Døren åbnes 15 min. før hver yogatimes start og låses igen umiddelbart før timen. For at undgå forstyrrelser bedes du komme til tiden, og senest fem minutter før.

Hvis du kommer for sent eller ikke møder op til en booket time, refunderes dit klip ikke.

Da vi ikke har alverden af plads, er der ikke mulighed for "drop-in". For at deltage, skal du have booket din yogatime i senest 4 timer i forvejen. Det gør du ved at 1) oprette en profil under fanebladet Skema, 2) købe et klippekort og 3) booke dig ind på en time i skemaet. Har du ikke mulighed for eller lyst til at betale med kreditkort, kan du også betale med MobilePay eller via bankoverførsel. Se under Priser. Husk at oprette en profil først, så vi kan sætte dine klip ind på den.

Skal du til Hatha Yoga eller Hatha Flow, hvor du skal kunne stå fast, skal du have egen måtte med og gerne et tæppe at tage over dig til afspændingen.

Skal du til en af de rolige klasser, Blid Yoga eller Yinmind Yoga, behøver du ikke at tage din egen måtte med, da vi designer disse klasser til vores varme, uldne måtter med tæpper over. Det kan dog være en god idé at medbringe dit eget tæppe til afspændingen, da vi for tiden har et begrænset antal tæpper til rådighed.

Yoga udøves bedst i løstsiddende eller blødt træningstøj og bare tæer. Hav gerne en varm trøje og sokker med til afspændingen. Kom omklædt - der er pt. ikke plads til omklædning.

Du skal kun melde dig til timer, hvor du ved, at du kan være med på fra start til slut, da det kan være forstyrrende, hvis en elev går midt i timen eller under afspændingen.

Spis helst ikke et stort måltid lige før yoga.

Tag altid skoene af, før du går ned i salen. Du kan trygt lade dit overtøj hænge i entreen - vi låser døren, når timen starter.

Der er toilet i entreen.

God fornøjelse!