Praktisk info

Bemærk:

Læs mere om Covid-19: udstyr, forholdsregler og retningslinjer her.

Døren åbnes 15 min. før hver yogatimes start og låses igen umiddelbart før timen. For at undgå forstyrrelser er det vigtigt at være her til tiden, senest fem minutter før.

Hvis du kommer for sent eller ikke møder op til en booket time, refunderes dit klip ikke.

Da vi ikke har alverden af plads, er der ikke mulighed for "drop-in". For at deltage, skal du have booket din yogatime i senest 4 timer i forvejen. Det gør du ved at 1) oprette en profil under fanebladet Skema, 2) købe et klippekort og 3) booke dig ind på en time i skemaet. Har du ikke mulighed for eller lyst til at betale med kreditkort, kan du også betale med MobilePay eller via bankoverførsel. Se under Priser. Husk at oprette en profil først, så vi kan sætte dine klip ind på den.

Du er meget velkommen til at medbringe din egen yogamåtte, men vi har også yogamåtter, tæpper og andet udstyr, som du frit kan benytte.

Yoga udøves bedst i løstsiddende eller blødt træningstøj og bare tæer. Hav gerne en varm trøje og sokker med til afspændingen. Klæd gerne om hjemmefra - og kom ellers i så god tid, så du kan nå at klæde om, inden timen starter.

Du skal kun melde dig til timer, hvor du ved, at du kan være med på fra start til slut, da det kan være forstyrrende, hvis en elev går midt i timen eller under afspændingen.

Spis helst ikke et stort måltid lige før yoga.

Tag altid skoene af, før du går ned i salen. Du kan trygt lade dit overtøj hænge i entreen - vi låser døren, når timen starter.

Der er toilet i entreen.

God fornøjelse!