Generelt

Dit privatliv er vigtigt for os. For bedre at beskytte dit privatliv beskriver vi i denne privatlivspolitik hvordan vi samler, behandler og bruger de data, som vi indsamler omkring din adfærd på vores hjemmeside. Dette sker efter Databeskyttelsesforordningens bestemmelser. Samtidig gør vi dig opmærksom på de valg, du kan træffe om, hvordan dine oplysninger indsamles og bruges.

Hvad er persondata?

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter denne hjemmeside, indsamler og behandler vi nogle informationer om dig. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du

  • opretter dig som bruger i vores bookingsystem
  • booker eller sletter en tid i vores bookingsystem
  • køber et klippekort, en workshop-plads eller andet hos os enten via PayPal, MobilePay, bankoverførsel eller kontant
  • tilmelder dig vores nyhedsbrev

Hvorfor indsamler vi persondata?

Vi indsamler udelukkende de persondata, som du frivilligt afgiver på vores hjemmeside, eller som du på anden vis giver dit samtykke til, at vi må indsamle. Vi indsamler persondata med henblik på at kunne give dig yderligere informationer og detaljer, hvis du har tilmeldt dig en workshop eller et arrangement, og for at kunne håndtere fakturaer, ordrebekræftelser og bookinger samt sikre kommunikationslog.

Hvilke persondata indsamler vi?

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandler vi følgende type persondata:

Dine kontaktoplysninger som eksempelvis navn, e-mailadresse, telefonnummer m.m.
Brugerinformationer som f.eks. brugernavn, adgangskoder og loginoplysninger.
Oplysninger fra din webbrowser som f.eks. IP-adresser, browsertype og sprog.

Hvordan indsamler og opbevarer vi persondata?

Vi indsamler primært persondata via vores hjemmeside (hvis du benytter vores kontaktformular eller tilmelder dig vores nyhedsbrev), vores bookingsystem (SuperSaas) og vores betalingsmetoder (PayPal, MobilePay og Danske Bank).

Benytter du vores kontaktformularer, genereres en email, som opbevares i vores mailsystem, så længe den er relevant for os eller max. fem år. Det samme gælder, hvis du sender en mail direkte til os.

Opretter du en profil i vores bookingssytem Supersaas, lagres de kontaktoplysninger, du selv angiver ved oprettelsen samt oplysninger om evt. køb af klippekort, bookinger og workshoptilmeldinger. Derudover noterer vi af og til oplysninger på din profil om forhold, vi skal tage særlig hensyn til, når du laver yoga hos os. Oplysningerne opbevares, så længe de er relevante for os. Har du ikke anvendt din profil i SuperSaas i to år, bliver den og de oplysninger, der står på den, slettet.

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, lagres din emailadresse i en liste over nyhedsbrevsmodtagere. Denne liste er fuldstændig uafhængig af din evt. medlemsprofil i SuperSaas og anvendes udelukkende til udsendelse af vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen og derved slette din emailadresse fra listen - det gør du ved følge 'afmeld'-linket i din velkomstmail eller et nyhedsbrev.

Hvordan kan du få adgang til den persondata vi indsamler omkring dig?

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi opbevarer om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes, hvis det ikke længere er nødvendigt for os at beholde dine data.

Du har altid mulighed for at anmode os om at få en kopi at de personlige data, som vi har liggende om dig. Hvis du opdager fejl eller forældede oplysninger, har du ligeledes mulighed for at anmode os om eventuelle rettelser. Hvis du ikke længere ønsker at opbevare dine personlige dataoplysninger hos os, har du retten til at anmode om at få dine persondata slettet. Dette kan dog kun ske, hvis det ikke længere er nødvendigt for os at beholde dine data, f.eks. i forhold til regnskabslovgivningen.

Hvordan sikrer vi dine personlige oplysninger?

Vi behandler dine data med omhu. Det betyder, at vi forpligter os til at forhindre offentliggørelse, uautoriseret adgang eller alternativ behandling af vores kunders persondata.

Videregivelse af dine personoplysninger
Vi videregiver som hovedregel aldrig dine personoplysninger til tredjepart, dog undtaget tredjepart som bistår os med at håndtere vores administration, fx bogholderi/revision, hosting af it-systemer m.v. Ligeledes kan vi videregive dine personoplysninger til relevante offentlige myndigheder i det omfang, vi er forpligtede hertil.

Ansvarlig
Denne hjemmeside og denne privatlivspolitik ejes og publiceres af Underground Yoga I/S.