Kære alle

Nu nærmer de allersidste klasser sig, og det er meget, meget mærkeligt og vemodigt.

Der har været lidt ændringer undervejs, så Karens sidste klasse bliver Hatha flow mandag d. 29. april kl. 17:30 og Pias sidste klasse bliver onsdag d. 1. maj kl. 17:30.

Har du brugt dit klippekort op, så husk, at du kan købe et enkeltklip, hvis du lige skal have den sidste klasse med. Men gør det kun, hvis der er plads på klassen - vi refunderer ikke ubrugte klip.

Efter 1. maj lukker og slukker Underground Yoga. Karen planlægger dog at fortsætte med at undervise i lokaler hos Sofie, der starter sit eget yoga-univers op her i Allerød i løbet af sommeren. Vil du have informationer om hvor, hvornår og hvordan, kan du sende en mail til Karen på adressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med emnet 'yoga-nyhedsbrev ja tak', så kommer du på listen til at modtage informationer om opstart, tilmelding osv.

Du behøver ikke at afmelde dig nærværende nyhedsbrev - det sker automatisk i løbet af maj måned, når vi begynder at rydde op.

Til allersidst vil vi gerne takke alle jer, der er kommet hos Underground Yoga gennem årene og har været med til at gøre vores lille eventyr til noget helt særligt. Tusind tak for jeres engagement, latter og gode humør. Vi kommer sådan til at savne jer!

Namasté
Pia & Karen

Tidligere nyhedsbreve: