Pia Kruuse

Pia Kruuse

I foråret 2011 begyndte jeg til Iyengar yoga, en yoga form, hvor alignment er i fokus – og blev ret hurtig klar over at jeg ville mere end at gå til yoga et par gange om ugen. I februar 2012 tog jeg de første spæde skridt og blev certificeret som Bright Yogis børneyoga-lærer.

I sommeren 2013 blev jeg certificeret 200 timers Hatha og Vinyasa Flow yogalærer fra LagoCph og fik under uddannelsesforløbet øjnene op for yogaens mangfoldighed.
Jeg har siden suppleret med 50 timers Restorativ yoga uddannelse hos Hamsa Yoga Studio samt Yinmind instruktør uddannelse - 100 timers uddannelse i Yin yoga og mindfulness hos Yoga Vesterbro.

Siden juli 2014 har jeg undervist i Hatha yoga, Vinyasa Flow samt afholdt workshops i Fitness World og i marts 2016 åbnede Karen og jeg Underground Yoga.

Siden 2011 har jeg deltaget på et hav af workshops og intensive kurser med bl.a. Simon Krohn, Yvonne Hansen, Birgitte Gorm Hansen, Theresa Rowland, Bobby Clennell og flere andre.
Jeg tager stadig på relevante kurser og workshops for at dygtiggøre mig og for at hente inspiration til min egen undervisning.

Jo ældre jeg bliver, des mere skal min krop plejes og passes og i mit daglige travle arbejde som klinikassistent, hvor der er mange skæve og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, hjælper yogaen til at forebygge og afhjælpe fysiske smerter og stress. Det store udbytte og den glæde, jeg får ved at dyrke yoga, vil jeg gerne dele ud af til andre og vise, hvilken dejlig fornemmelse yoga giver i både krop og sind.

Min undervisning er varieret, uhøjtidelig og med humor, men med klare instruktioner, hvor stillingerne gradvist opbygges, så alle kan være med.