Foråret nærmer sig, alting spirer og springer ud på ny. Også her hos Underground Yoga sker der nyt:

Ny hjemmeside

Vi har fået ny hjemmeside, der ligner den gamle en hel del, men har anden teknik i maskinrummet. Måske har du allerede mødt den. Der har et stykke tid været lidt problemer med teknikken i det gamle system, derfor prøver vi noget nyt. Forhåbentlig har vi fået det hele med over, så du stadig kan finde det, du skal bruge, men render du ind i problemer eller savner noget, så kontakt os gerne, så vi kan rette op på det.

Nyhedsbreve

Der er også kommet ny styring af nyhedsbrevene, der derfor ser lidt anderledes ud, end du er vant til.

Vi har importeret alle tilmeldte email-adresser fra det gamle system, og det ser umiddelbart ud til at være gået godt.
Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbreve fra os, kan du nemt afmelde dig via afmeld-linket nederst i nyhedsbrevet.

Yinmind bliver til Yin Yoga

Fra marts skifter Yinmind-klasserne navn til Yin Yoga. Det er dog kun navnet, der skifter - indholdet forbliver det samme. Navneskiftet skyldes, at Yin Yoga er mere udbredt end Yinmind.

Yin Yang Yoga udgår

Yin Yang Yoga udgår desværre fra 1. marts pga. for lille og for svingende søgning. Dermed har vi to aftenklasser tilbage, Hatha Flow mandag aften og Blid Yoga skiftevis Yin Yoga onsdag aften, og to formiddagsklasser, Blid Yoga onsdag formiddag og Blid Yoga skiftevis Yin Yoga fredag formiddag.

Påskeferie?

Underground Yoga holder lang påskeferie fra mandag d. 3/4 til og med mandag d. 10/4

Namasté

Pia & Karen

vintergækker

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, lagres din emailadresse i en liste over nyhedsbrevsmodtagere. Denne liste er fuldstændig uafhængig af din evt. medlemsprofil i vores medlemssystem og anvendes udelukkende til udsendelse af vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen og derved slette din emailadresse fra listen - det gør du ved at følge afmeld-linket nederst i de nyhedsbreve, du modtager.
Tidligere nyhedsbreve: